pro vaše osvěžení
skvěle ošetřené tankové pivo - jsme hrdí držitelé Hvězdy sládků - ocenění za nejlepší péči o čepované pivo
Poctivě vařený ležák s plnější
chutí. Perfektně vypilovaná
kombinace tří druhů sladů a
jemné chmelové hořkosti. TANKOVÉ PIVO.
Poctivě vařený ležák s plnější
chutí. Perfektně vypilovaná
kombinace tří druhů sladů a
jemné chmelové hořkosti. TANKOVÉ PIVO.
Poctivě vařený ležák s plnější chutí. Perfektně vypilovaná kombinace tří druhů sladů a jemné chmelové hořkosti. TANKOVÉ PIVO.
Tmavé výčepní pivo vyráběné z
pečlivě vybrané směsi čtyř
druhů sladů
Tmavé výčepní pivo vyráběné z
pečlivě vybrané směsi čtyř
druhů sladů
Tmavé výčepní pivo vyráběné z
pečlivě vybrané směsi čtyř
druhů sladů
Zažijte originalitu chuti českého
národního bohatství.
Zažijte originalitu chuti českého
národního bohatství.
Zažijte originalitu chuti českého
národního bohatství.
Každý měsíc nové pivo na čepu!
Zeptejte se obsluhy na nabídku
tohoto měsíce.
Oblíbené nealkoholické pivo,
které díky speciálnímu druhu
kvasinek zaručuje pravou chuť
piva.
Oblíbené nealkoholické pivo,
které díky speciálnímu druhu
kvasinek zaručuje pravou chuť
piva.
Osvěžující nápoj z
nealkoholického piva s příchutí
pomela a grepu.
Osvěžující nápoj z
nealkoholického piva s příchutí
pomela a grepu.
Spojení hořkosti Kozel 11
a karamelové chuti Kozel Černý.
Spojení hořkosti Kozel 11
a karamelové chuti Kozel Černý.
Spojení hořkosti Kozel 11
a karamelové chuti Kozel Černý.
Spojení hořkosti Pilsner Urquell
a karamelové chuti Kozel Černý.
Spojení hořkosti Pilsner Urquell
a karamelové chuti Kozel Černý.
Spojení hořkosti Pilsner Urquell
a karamelové chuti Kozel Černý.
Čepovaný cider s vyváženou jablečnou chutí díky ideální kombinaci sladkých a kyselých jablek.
Čepovaný cider s vyváženou jablečnou chutí díky ideální kombinaci sladkých a kyselých jablek.
Ochucený cider s chutí šťavnatých
broskví a šumivého vína.
Ochucený cider s osvěžující chutí
limetky a máty.
Ochucený cider se svěží chutí hořkého
pomeranče a bylin.
Ochucený cider se svěží chutí hořkého
pomeranče a bylin.
Nealkoholické polotmavé pivo, které v
sobě snoubí osvěžující kombinaci
chmelové hořkosti a chuť karamelových
sladů.
Je moderní víno ze světového sortimentu. Jeho vůně je ovocná s jemnými podtóny citrusů. V chuti je svěží, elegantní, plné a harmonické.
Původ této odrůdy můžeme hledat ve Francii. Dříve byla známa pod názvem Burgundské. Má zlatožlutou barvu, někdy s vyšší intenzitou. V chuti je plné s decentním kořenitým charakterem.
Je pikantní víno s výraznou kořenitou vůní a chutí připomínající rozkvetlé růže.
Nižší zlatavá barva, svěží ovocná vůně s decentními tóny mandlí. Chuť je lehká, harmonická, se svěžím závěrem.
Světle zlatavá barva, vůně výrazně květnatá s bohatým ovocným charakterem. Chuť je šťavnatá, čistá se středně dlouhou dochutí.
Nádherně přezrálé hrozny daly tomuto vínu výrazný medový buket částečně připomínající kytici rozkvetlých lučních květů. Příjemná, plná chuť je bez výrazné „kyselinky“ velmi lahodná.
Vůně je kořenitá s příjemnou ovocnou vůní s nádechem angreštu. Chuť je příjemná, vyvážená s pikantní kyselinkou.
Víno s vůní čajové růže a jemnými tóny vanilky. Chuť je jemně kořenitá.
Víno s výraznou zlatavou barvou se slunečnými odlesky. Kromě sušené meruňky vás osloví podmanivá květnatá vůně přecházející do tónů lipového medu. V noblesní chuti působí sametově, plně s komplexní mierálností a lahodným zbytkovým cukrem.
Patří mezi kvalitní odrůdová vína s rubínově červenou barvou a s typickým buketem, který připomíná černý rybíz, někdy i s travnatou příchutí.
Toto víno charakterizuje květnatá vůně, připomínající vůni jádra peckovin a příjemná chuť s jemnou kyselinkou.
Vyšší rubínová barva s fi alovým nádechem, ovocně kořenitá vůně s tóny bobulového ovoce. Díky harmonické plnosti s hladkými tříslovinami je velmi příjemně pitelné.
Víno zaujme intenzivní barvou s fialovými odlesky. Příjemná vůně černých višní s tóny hořké čokolády. V chuti dominují ostružiny, je kořenitá, zakulacená příjemným zbytkem cukru.
Víno má krásnou temně rudou barvu. Vůně je ovocná, s výraznými tóny přezrálých třešní a višní, doplněná jemnou kořenitostí. V chuti je velmi hebké a sametové s harmonicky sladěnými tříslovinami a příjemnou kyselinkou.
Víno granátové barvy se širokou vůní, s převládajícími tóny květin. Chuť je ovocná, jemně kořenitá a harmonická se střední dochutí.
Je víno, které určitě zaujme svou elegantní barvou a krásnou, svěží, velmi intenzivní vůní s dominujícími ovocnými tóny.
Světle žlutá barva s nazelenalým odstínem na hladině. Ve vůni je jemný tón akátového květu, vyzrálé meruňky a včelího vosku. Víno je vláčné a díky chuti čerstvého ananasu a růžového grepu je též velmi svěží.
Středně sytá barva s nachovými odstíny. Jeho svěží aroma švestek a bobulí s kořenitými ovocnými vůněmi červeného rybízu je vyvážené jemným nádechem vanilky. Jemná, dobře zaoblená střední chuť s nádechem čerstvých červených bobulí je následována sametovými taniny, dodávajícími vínu strukturu a dlouhé zakončení.
Barvou připomíná zralou jahodu a rané letní jablko. Jeho chuť je svěží a delikátní. Patří mezi středně intenzivní vína a má přímý aromatický výraz. Jeho chuť je tvořena tóny zralé maliny a květů světlé růže.
Víno dle vlastního výběru z rozlévaných vín.
bílé víno
bílé víno
červené víno
růžové víno
Vlajková loď značky G.H. Mumm. Jiskrné šampaňské, které je vhodné jak pro oslavu úspěchu či vítězství, tak jako aperitiv. Vytvořen z pečlivě vybraných odrůd vinné révy rostoucích v oblasti Champagne, a to pouze povolenými výrobními postupy, což garantuje nepřekonatelný charakter a kvalitu šampaňského.
Šampaňské s příjemně zaoblenou chutí. Té bylo dosaženo inovativní přísadou inspirovanou postupy v lihovarnickém průmyslu – dosáží z rezervních vín, která zrála v sudech po karibských rumech. Mumm Ice Xtra nejlépe chutná na ledu.
JAKÉ JE JEHO TAJEMSTVÍ? Toto proslulé šumivé víno si již půl století získává milovníky sektů svou harmonickou jemně polosuchou chutí a svěží středně plnou květnatou vůní.
ČÍM SI VÁS ZÍSKÁ? Toto vysoce ušlechtilé šumivé víno má jemnou a svěží vůni, harmonickou chuť s příjemně vystupujícími kyselinkami a jemné dlouhotrvající perlení.
ČÍM VÁS OKOUZLÍ? Krásnou, lososově růžovou barvou, svěží, jemnou ovocnou vůní a nasládlou, polosuchou chutí.
Naplno vychutnáte ve větší vinné sklence s kostkami ledu. Podáváme s ledem a na ledu.
Růžový sekt vonící po malinách podáváme s ledem a na ledu.
Vzdát se můžete alkoholu, ale ne opojné chuti.
Vzniká metodou kvašením v lahvi na kvasinkách 15-18 měsíců. Polosuchá chuť.
Vzniká metodou kvašením v lahvi na kvasinkách 15-18 měsíců. Extra suchá chuť.
D.O.C. Brut. Vyniká svou svěžestí, jemným dlouhotrvajícím perlením a svěží chutí s tóny jablka a citrusu.
Světlá, slámově žlutá barva s jemným, drobným perlením. Vůně je jemná, delikátní s patrnými tóny zralého ovoce, citrusu a zeleného jablkla.
Vylouhované byliny, rostliny a ovoce v alkoholu a vodě.
Ovocný likér vyráběn z výtažků z pomerančů. Lehce nahořklá chuť.
Obsah alkoholu 0%.
Nejoblíbenější šumivé víno.
Král vermutů! Vyroben z vinných odrůd, bylin a sladkých koření.
Slámově zabarvený a suchý vermut, ostřejší vůně malin, citrónu a irisu.
Osvěžující a hořkosladká chuť. Oranžovo-červená barva ohně.
Užijte si jedinečnou hořko-sladkou chuť nealkoholického aperitivu. Má trpkou chuť krvavých pomerančů a lehce nahořklý závěr.
Vychutnejte si originální hořko-sladkou chuť nealkoholického aperitivu. Má trpké aroma, sladkou chuť a lehce nahořklý závěr.
Vzdát se můžete alkoholu, ale ne opojné chuti.
Chuť vanilky, sušeného ovoce a oříšků. To nejlepší z Karibiku s poctivým prvorepublikovým umem.
Dominikánský 10letý třtinový rum zrající tradiční metodou solera.
Elegantní propojení až 8-mi letých karibských rumů a včelího medu.
Jemný a sladký blend karibských rumů.
Směs karibských rumů s výraznými tóny čerstvých jablek a jemným nádechem zázvoru.
Panama. Sušší chuťový profil s jemnými tóny medu, kakaa, vanilky a pomerančů.
Añejo Años. Kuba, rumy zrající 3 roky v sudech z bílého dubu.
Rum v kombinaci s delikátními ovocnými esencemi lesních malin.
Nejznámější rum od portorické firmy Bacardi.
Směsi rumů zrají v sudech z amerického dubu.
Zlatorudé Bacardi s dobou zrání do 4 let. Aroma sušených švestek.
Na Jamajce míchaný s celou řadou koření a přírodních příchutí včetně vanilky a skořice.
Zlatý rum z Portorika zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech.
Legendárně sladký z ostrova Kuba, kde není žádná nuda.
Vybrané 12leté rumy z Nicaraguy, Barbadosu, Dominik. republiky, Trinidadu, Guyany a Jamajky.
Trinidad. Pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu.
V Dominikánské republice je vyráběn za použití nejstarších a tradičních výrobních procesů.
Blend různých rumů z Barbadosu, které zrály nejdříve v Karibiku a poté ještě jeden rok ve starých francouzských sudech ve Francii.
Panama. Vyráběn fermentací melasy a zraje po dobu 7 let v sudech z bílého dubu.
V Panamě zrál 10 let v dubových sudech. Příjemně nasládlý kousek plný vůní i chutí kandovaného ovoce, vanilky, hořké čokolády, karamelu, medu a jemného koření.
Ron Extra Aňejo, Reserva Exclusiva je původem z Venezuely.
Zraje 8 let ve starších malých dubových sudech. Je jeden z nejjemnějších rumů na světe.
Mantuano. Venezuela. Rum s tóny sušeného ovoce, dřeva a vanilky. Směs 8 letých rumů.
Kuba. 9 let zrál v sudech po americkém bourbonu.
Óda na přírodní krásu ostrova Fiji, Dvojité zrání na Fiji 2-3 roky v sudu po bourbonu a ve Francii 1 rok v sudu po koňaku Ferrand.
Gran Reserva 15letý dominikánský solera rum v sobě nese staletí kubánské historie. Téhle lahůdce se přezdívá koňak mezi rumy.
Añejo 7 Años. Kubánský rum jehož vytvoření trvá více než 14 let.
Na Jamajce míchá Joy Spence. První žena na světě, která získala titul master blender.
15 let zrál v dubových sudech v Guatemale. Chuť vanilky, čokolády a kokosu.
Mauricius. Harmonická směs pikantní a peprné chuti a jemné sladkosti.
Poctou postavě Reverenda Stigginse z románu Charlese Dickense Kronika Pickwickova klubu, jehož oblíbeným nápojem byl „ananasový rum“.
Nikaragua. Voní po melase, černých třešních a vanilce. V chuti nugát, koření a dubová kůra.
Panama. Směs rumů Bumbu, chai, kokosu, skořice, vybraného koření a smetany.
Panamský rum destilovaný z ušlechtilé panenské třtiny zrající ve výběru nejlepších sudů z bílého dubu.
Směs 15letých karibských rumů z ostrova Anquilla.
Zrál v dubových sudech 12 let. Tento rum z Guyany má chuť po pomerančích a tabáku.
Rum infuzovaný přírodním kořením, který odráží nespoutanou energii Jamajky.
Spiced rum. Destilován a stařen 3 roky ve dvou jihopacifických lihovarech. Lahvováno v Austrálii.
Panama. Voní po sladkém koření a vanilce. V chuti dřevité tóny, vanilka a citrusy.
Barbados. Zrání je rozděleno do tří fází. 5 let v dubových sudech v Karibiku. 5 let ve Španělsku a z toho 3 roky v sudech po suchém sherry a 2 roky v sudech po sladkém sherry.
Barbados. Vyráběn podle původní receptury.
Exclusiva. Panama. Příjemně nasládlá karamelová chuť v kombinaci s nugátem a dotekem slámového vína.
Aniversario Reserve. Peruánský aromatický rum s nasládlým profilem.
Double Cask Barbados. Kořeněná vůně s tóny ovoce a páleného dřeva. V chuti kombinace karamelu a kořenitosti.
Vyrábí se z melasy na filipínském ostrově Negros z nejsladších cukrových třtin na světě.
Mauricius. Vůně dřeva, sladu, pečených ořechů a chutí vlašských ořechů, hořké čokolády, tropického ovoce, vanilky a kokosu.
Reserva Exclusiva. Venezuela. Vůně karamelu, pečených banánů, zázvoru, vanilky, kokosu a pomerančové kůry.
V Kolumbii destilován ve dvou typech kotlů pro maximum chuti a vůně.
Filipíny. Inspirovaná pulsujícím barevným festivalem MassKara, který se každoročně koná na ostrově Negros. Vyznačuje se sladkými tóny medu, citrusů a kořeněnými, lehce pikantními tóny v závěru.
Reserva Familiar. 12 až 21leté rumy zrající v sudech z bílého amerického dubu v Kolumbii.
Parádní směs dominikánských melasových rumů si odpočinula nejprve v amerických dubových sudech po bourbonu, aby se pak ještě přesunula do evropských sudů po skvělé sherry. Tahle kombinace se opravdu povedla.
Guatemala, Destilován z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2.333 metrů v sudech z bílých dubů, ve kterých zrály dříve Bourbony a Sherry.
Vynikající směs zralých rumů o stáří až 20 let z karibské oblasti. Extrémně tmavá barva a vůně po kávě, anýzu, lékořici, spáleném karamelu, melase a cedru s příjemně svěžím doprovodem pomerančů a bergamotu.
Centenario 23y je umělecké dílo z Guatemaly. Destilován z čistého panenského sirupu z cukrové třtiny.
Výjimečný karibský rum. Ovocná a bohatá příchuť se stopy pomeranče, manga, papay a vanilky.
Panama. Odpočíval 18 let v sudech z bílého amerického dubu po bourbonu a dozrával v sudech po sherry ze španělské Andalusie.
Mauricius. 15leté rumy, které nejprve zrály ve francouzských dubových sudech a pak ještě rok v sudech po portském víně.
Selección de Maestros. Špičkový kubánský rum namíchaný kolektivem zkušených maestros roneros z Cechu kubánského rumu.
Eminence a luxus mezi kubánskými rumy.
Plantation 20th Anniversary je rumový klenot z Barbadosu. Zraje v sudech po bourbonu a dozrává ve Francii v sudech po koňaku.
Dominikánská republika. 23 let. Voní sušeným ovocem, medem a karamelem s lehkými tóny mandlí. A chutná po dubovém dřevu, vanilce, karamelu, třtinovém cukru a tropickém ovoci.
Venezuela. Rum je destilovaný z 90 % šťávy cukrové třtiny; zbytek tvoří melasa. Zraje až 12 let v sudech po Bourbon whiskey a sherry.
Panama. Tahle paráda totiž zrála po dobu 12 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Chlouba karibského Barbadosu. První rum, který nesl označení “extra-old”.
Panama. Směs vybraných až dvacetiletých rumů. Chuť je sušší a příjemně vyzrálá, s tóny dubu, tabáku a koření.
Kolumbie. Zraje v dubových sudech po Bourbonu a sudu po Portském. Temná mahagonová barva a vůně medu, vanilky, karamelek a pražené kávy a dubového dřeva.
Panamský rum z destilerie rodiny Varelových po destilaci zrál ve dvou typech sudů, které zanechaly svůj nesmazatelný podpis na jeho bohatém chuťovém profilu
Edice rumu La Hechicera, která zraje v sudech z bílého dubu, kde je infuzována organickou banánovou dužinou sušenou na slunci.
Ron Abuelo XV Oloroso 15 Años Finish Collection je směsí panamských rumů stáří mezi 15 a 43 lety, které zrály v sudech z amerického bílého dubu po bourbonu. Poslední rok staření probíhá v 500l sudech po Jerez Oloroso Sherry z francouzského dubu Limousin.
Nejvyzrálejším a nejexkluzivnějším rumem lékárníka Riise s nejvyšší dobou zrání 30 let. Non Plus Ultra odkazuje na antický nápis na Heráklových sloupech a znamená, že nic dál již neexistuje, v tomto případě, že lepší už nenajdete. Chuť je velmi bohatá, dlouhá s ovocnou příchutí s nádechem cedru, vanilky, karamelu, višní a hořkého pomeranče.
Elegantní, sametová sladkost s dotekem hořké čokolády. V Peru je destilován ze třtinové melasy a zraje v sudech z chorvatského dubu, v amerických sudech po bourbonu a v sudech po oloroso sherry. Směs 20 letých rumů.
V Guatemale zraje v nadmořské výšce 2 333 metrů – v sudech z bílých dubů, ve kterých zrál dříve Bourbon a Sherry Pedro Ximenez. K tomu ještě 2 roky odpočíval v sudech z francouzských dubů po koňaku.
Appleton Estate je je nejstarší nepřetržitě fungující třtinovou plantáží a palírnou na Jamajce. Vybrané rumy v jamajském tropickém klimatu zrají v sudech po bourbonu minimálně 21 let. Květinové aroma, které postupně odhalí zralý ořechový charakter, s hlubokými tóny vanilky, jemné pomerančové kůry, muškátového oříšku, mandlí, kávy a kakaa.
Vyrobený v Panamě ku příležitosti stého výročí tradice výroby rumů rodinou Varela. Vznikl smícháním těch nejlepších rumů ze starých zásob, má komplexní chuť i aroma. Jednotlivé rumy zrály v sudech z bílého dubu až po dobu 30 let. Hutná sladká vůně, tóny dubového dřeva, vanilky, karamelu a koření.
Vynikající koňak charakteristické ovocné chutě. Buket nabízí dozrálé ovoce a jarní květy. Bohatá vůně umocňující rovnováhu mezi dubem a rázem mladého koňaku.
Hebký, sametově jemný VSOP (Very Superior Old Pale) je perfektně vyváženou směsí zralých vinných destilátů z předních francouzských regionů Cognac.
Počet hvězdiček na lahvi značí, jak dlouho tento nápoj ležel v dubových sudech.
Vysušené vinné hrozny tří druhů, které po destilaci zrají v sudech z dubu. Pak je destilát smíchaný s archivními ročníky muškátových vín a směsí řeckých bylin.
Charakteristická svojí výrazností, specifickou chutí a zralostí. Barva zářivého jantaru, je v ní cítit pálený dub, čokoláda, pomerančová kůra.
Luxusní 30letá řecká brandy vzniká jen jednou za rok. Dokonale vyladěná směs destilátu z cukernatých vín, muškátových vín z ostrova Samos a extraktu z tajné směsi bylinek putuje na 30 let do francouzských dubových sudů.
50% jemný ovocný destilát s nádhernou chutí a vůní Velkopavlovických meruněk.
50% ušlechtilý jemný ovocný destilát s typickou chutí a vůní divokých mirabelek.
50% ušlechtilý, velmi jemný ovocný destilát s charakteristickou výraznou sladkou chutí a vůní třešní. Odrůda ´Giorgia´ byla vyšlechtěna v Itálii. Je velmi aromatická a sladká.
50% ušlechtilý jemný ovocný destilát vyroben ze dvou odrůd višní Fanal a Morela pozdní.
50% ušlechtilý jemný ovocný destilát s nádhernou navinule sladkou, příjemně kořenitou charakteristickou chutí a vůní, vyrobený z Clappovy máslovky.
To je příběh, který se píše už 99 let. 5 generací v rodinné pálenici ve Zlíně se drží tradice.
50% tradiční ušlechtilý jemný ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní slivovice našeho krásného Horňácka. Získala první místo v soutěži PÁLENKA FEST 22.
Z Kuželova. 50% Horňácká jednodruhová slivovice z odrůdy Durancií ročník 2019 stařená na francouzském silně praženém dubu. Jantarově zlatá barva. Limitovaná edice.
Z Kuželova. 50% Horňácká jednodruhová slivovice z odrůdy Durancií rostoucích pouze na svazích kolem Kuželova a Malé Vrbky. Vyrobena tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni rodinného lihovaru.
Z Kuželova. 50% destilát z moravské jaderničky voní odlišně než z jiných odrůd. Ve vůni je jemně a velmi příjemně cítit jadřinec. Chutě je výrazná, lahodná.
Z Kuželova. 50% ušlechtilý destilát z výlisků hroznů odrůdy Pálava, z Velkopavlovických tratí vinařství Petra Mikulici, vyniká bohatým buketem a jemnou strukturou.
Z Kuželova. 50% aromatický destilát vyroben kvasnou metodou z květů a plodů černého bezu sbíraného v CHKO Bílé Karpaty.
50% vzácná edice pálenky z borůvek vyrobená jemnou, dvojitou destilací na živém ohni rodinného lihovaru.
Z Kuželova. Čistý přírodní 40% likér s chutí a vůní po zázvoru, medu a citrónu.
50% Charakteristická jablečná chuť a vůně odrůdy Moravské jaderničky ze sadů Moravského Slovácka stařené na americkém bílém dubu.
Z čerstvých jahod vyrobený vzácný destilát 47%, který vznikl tradiční metodou přepalování v měděných kotlích na živém ohni rodinného lihovaru v Kuželově. Dostupná od 10.10. 2023.
Prémiový pivní destilát 50% výrazné plné chuti vyrobený ze svrchně kvašeného piva.
50%. Kdoule je teplomilný strom nebo keř, který je pěstovaný méně než kterýkoliv jiný ovocný strom. Plody vynikají příjemným exotickým aroma.
Vzácný 50% destilát z rynglí vyrobený tradiční dvojitou destilací na živém ohni rodinného lihovaru v Kuželově.
Lahodný ořechový likér na podkladu z vínovice plný chuti ořechů, ovoce a výběru koření dle horňácké receptury rodinného lihovaru v Kuželově.
1911. Vytvořena na počest jedné z největších expedic 20. století, při které tým průzkumníků dosáhl v roce 1911 Jižního pólu.
Nejoblíbenější a nejprodávanější vodka světa. Unikátní patentovaný způsob výroby, trojí destilace a desetinásobná filtrace přes filtr z dřevěného uhlí.
Dokonalé, perfektní, nesrovnatelné znamená výraz ABSOLUTNÍ.
Obilný destilát s příchutí vanilky pocházející z jihu Švédska.
Chuť této vodky je dána jejím mísením s přírodní příchutí malin.
Vyráběna z nejlepšího ječmene a ledovcové vody. Finská je výjimečně jemná a svěží.
Lesní ovoce a růže v tradiční finské vodce.
Okurka a máta v jemné tradiční finské vodce.
Ukrajina. Původní receptura a vysoké standardy a destilovaná 11×. Prémiová, silná a jemňoučká jako samet.
Infuzována lesními brusinkami. Vodka je vyrobena podle receptury, která se nezměnila již od roku 1872 a nadále je do vodky přidáván med a sušený kmín.
Chutí a vůní přírodního medu, chilli papriček, směsi koření a bylin.
Kombinace prémiové vodky, bylinek, medu, koření a čerstvé pomerančové šťávy, které dominují ve vůni a chuti.
Prémiová, jemná, elegantní, příjemně pitelná, pšeničná vodka inspirovaná francouzskou tradicí.
Polská super premiová vodka, jejíž kořeny sahají až do roku 1743.
Holandská vodka vyrobena ze 100% pšenice. 300 let tradice rodiny Noletů.
Japonská vodka z destilérky Suntory. Unikátní výrobní proces začíná v Kagoshimě a končí v Osace. Vyrobena 100% z japonské bílé rýže.
Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného.
Výroba této výjimečné luxusní varianty vodky (42,3 %) probíhá manuálně v měděné destilační nádobě z roku 1921. 100 letá výroba ve švédském městě Ahus.
Tato značka je v současné době jednou z nejpopulárnějších, co se vodky týče. Křišťálově průzračná vodka má jemně alkoholickou chuť s lehkými tóny vanilky, smetany a dokonce květin. Voní ovocnými tóny po jablku a hrušce. Rozpoznat v ní lze i náznak medu.
Nezrající s čistou chutí agáve.
Vyrobená ze 100% modré agáve, které je sbíráno ručně.
100% tequila z agáve je zrozena z unikátního spojení mezi britskými barmany Besantem a Massem a olmeckým mistrem destilace Hernandezem.
Vyrábí ze 100% modré agáve a má sladkou citrusovou chuť, ve které dominují zejména pomeranče a grapefruity.
Legenda Mexica. Použití toho nejlepšího syrového agáve.
Stařený 8 měsíců v amerických bílých dubových sudech. Zlatě jantarová barva, elegantní chuť a příjemné aroma.
Zraje v menších dávkách po dobu 18 měsíců v amerických sudech z bílého dubu. Skvěle vyvážená chuť agáve, dřeva a tóny vanilky.
Mladá tequila ze 100% agáve. Chuť je lehká, svěží a přitom komplexní.
Tato tequila zraje průměrně šest měsíců v dubových sudech. Toto zrání jí dodává čistotu a svěžest.
Ideální úvodní krok k pití Irské whiskey. Kombinace medových pláství, karamelu a třikrát destilované Irské whiskey.
Irská whiskey zrající v sudech po bourbonu s medovou nasládlostí, podtóny pepře a závěrem s dotekem karamelu.
Nejprodávanější bourbon na světě. Historie přes 200 let a sedm generací rodiny Beamů.
Ochucená whiskey, která kombinuje lahodnou chuť bourbonu se svěží příchutí jablek.
První bourbon, který je ochucený pravým včelím medem.
Jim Beam s přírodní příchutí černé třešně. Zraje ve vypálených dubových sudech 4 roky.
Skotská whisky. Vůně zralá ovocná s náznakem koření a vanilky a kouřového sladu.
Americký bourbon. Vyráběn ve státě Kentucky, ve městě Lawrenceburg od roku 1888.
V každé lahvi 40 různých vyzrálých whisky ze Skotské vysočiny. Chuť je lehce nasládlá, dýmová a lahodná.
Irská whisky, příjemná lehká vůně a chuť s ovocnými a dřevitými tóny. Její základní směs je poměrně citronová a kořeněná.
Fascinující je, že pálenice při výrobě Tullamore Dew Honey vsadila na nejjemnější český med.
Jameson se vyrábí v lihovaru Midleton Distillery a je to klasická irská blended whiskey.
Dozrává v sudech po irském stoutu, což je druh svrchně kvašeného piva, které je typické svou kávovou a čokoládovou chutí.
Tady žije Jack. Přesně tak, jak ho znali před 150 lety. Stále vyráběna podle originálního receptu Jacka Daniela.
Klasická Old No. 07 Tennessee Whiskey s kapkou originálního ostrého likéru s intenzivní chutí skořice.
Spojení whiskey No. 7 a medového likéru. Příjemně nasládlá dobrota s chutí medu, skořice a oříšků.
Typicky nasládlá, jemně dřevitá Tennessee whiskey s tóny vanilky a chutí zelených jablek.
Tahle irská lahůdka je dokonale vyladěný blend 3x destilovaných whiskey, které zrály ve 3 druzích sudů.
Whiskey pojmenována podle zrání ve dvakrát vypalovaných sudech po bourbonu, které jí dodávají dřevité, kořeněné a vanilkové tóny, a v sudech po sherry, které tyto tóny zjemňují.
Skotská míchaná whisky, nezaměnitelný chuťový profil a charakter jí dodávají sladěné čtyři desítky vyzrálých a lahodných single malt whisky a nejkvalitnější grain whisky ze Skotska.
Crown Royal fine de Luxe blended Canadian whisky byla vytvořena na počest historické návštěvy krále Jiřího IV. a královny Elizabeth v Kanadě v roce 1939.
Luxusní skotská míchaná whisky. Kombinací dlouho zrajících whisky z těch nejlepších palíren ve Skotsku. Chuť je mírně po sherry, zázvoru a mořských řasách.
Jemnější, elegantní verze klasické Tennessee whiskey Jack Daniel’s No. 7.
Skotská single malt whisky. Zraje v několika typech sudů, včetně sudů z evropského a amerického dubu.
Tato 12letá luxusní whisky se stala mezinárodně uznávaným standardem mezi víceletými skotskými whiskami.
Distiller Select Kentucky Bourbon Whiskey. 72% kukuřice, 18% žita, 10% ječného sladu.
Jednosladová skotská whisky z palírny Dufftown, která byla založena v 19. století. Zraje 12 let v amerických a evropských dubových sudech.
Skotská single malt whisky, která dvanáct let odpočívá v sudech ze španělského a amerického dubu.
Má všechno, co Old No. 7 a ještě něco navíc. Vyšší obsah alkoholu, bohatší chuť a méně sladký profil.
Talisker je jediná palírna skotské whisky na ostrově Skye. Desetiletá single malt whisky s chutí ovoce, rašeliny a štiplavosti kouře.
Zrál ve vypálených sudech z amerického bílého dubu a je tvořen z 68% kukuřice, 28% žita a 4% sladového ječmene. V San Francisku na soutěži World Spirit Competition v roce 2012 získal zlatou medaili.
Skotská single malt whisky zrála v sudech po sherry. Ty nijak nepotlačují její citrusový charakter, ale naopak ho skvěle doplňují.
Toki je smíšená whisky ze tří lihovarů společnosti Suntory: Yamazaki, Hakushu a Chita. Sladká směs s osvěžující citrusovou charakteristikou a kořenitým závěrem. Japonsko.
Zraje 15 let ve třech sudech sherry, bourbon a nový dub. Aroma připomíná čokoládu s náznakem rašeliny a opečeného toastu.
Více než 220 let zkušeností. Ručně zpracovaný slad. Nakuřování místní rašelinou. Zrání v sudech po sherry. Ideální klimatické podmínky skotských ostrovů Orkneje.
Americká whiskey, která se stáčí pouze z jednoho sudu. Vyrobena z vysokého podílu žita. Stáří se pohybuje mezi 7 až 9 lety.
Osmnáctiletá skotská whisky, temně zlatá, sametově hebká, s vůní tmavé čokolády, sušeného ovoce a máslového karamelu.
Ikonická pot still whiskey, vyráběná na jihu Irska v palírně Midleton. Jedná se o tradiční styl whiskey vyráběný ze směsi sladového a nesladového ječmene.
Irská single malt whiskey stáří 14 let. Je výjimečná svojí sladkostí, komplexností a jemností. Vyráběna trojí destilací dozrává postupně ve čtyřech druzích sudů.
Vyrobena z osmnácti různých whisky jako Glen Elgin, Auchroisk, Blair Athol či Cardhu. Sladká, květinová vůně s tóny lehkého vanilkového pudingu, sladkého ananasu a kandovaného citronu. Chuť je sladce citronová, máslová, s tóny vanilkového krému a lehce kouřového sladu.
Skotská single malt whisky, která zraje v dvojích sudech. Voní po kouři, mořském vánku a dubovém dřevu s jemnými tóny karamelu, vanilkového pudinku a sladkého koření.
Třikrát destilovaný a ochucený jalovcovými bobulkami, semínky koriandru, kořenem anděliky a kosatce, lékořicí, pomerančem a citronovou kůrou.
Klasická chuť vyváženého ginu Gordon’s v kombinaci se sicilskými citrony.
Destiluje se stejně jako London Dry gin. Pak přijde na řadu ovoce, které dodá chuť jahod a malin s tóny červeného rybízu.
Gordon's Mediterranean Orange je plný krásných chutí klasického jalovce a tónů lahodných středomořských pomerančů.
Devět bylin se maceruje v obilném destilátu a teprve pak probíhá destilace. Již 200 let v Londýně podle původní receptury.
Léty ověřená receptura, kvalitní ingredience, macerované byliny v obilném destilátu a přírodní jahodová příchuť.
Klasický Beefeater Dry, do kterého se po destilaci přidávají přírodní esence červených pomerančů.
Beefeater Broskev & Malina vyniká svým osobitým a zábavným stylem s tóny čerstvé broskve a kontrastní malinovou příchutí.
Přírodní produkt. V chuti je cítit jalovec, jemné tóny citrusů, kořeněný koriandr a zemitá andělika.
Při výrobě se používá prvotřídní skotské obilí a 10 ručně sbíraných bylin a koření z celého světa.
Ikonický likér na bázi London dry ginu a macerovaných trnek prošlých mrazem.
V japonštině se Roku překládá jako číslo šest. V každé lahvi Roku Gin najdete šest velmi speciálních bylinek, které pocházejí z Japonska.
Získává se z 12 nejkvalitnějších rostlinných přísad po celém světě.
Tenhle italský prémiový gin je vyrobený z toskánského jalovce, koriandru a dalších pěti tajných bylinek.
Super-prémiový italský gin s příchutí růžových grepů, které zrají na Sicílii.
Italský prémiový gin, který se vyrábí z toskánského jalovce a kůry z citronů vypěstovaných na italském pobřeží Amalfi.
Jedinečná ovocná a osvěžující chuť. Kůra ze sicilských červených pomerančů, jalovec a 5 tajných přísad.
Z výtažků z bulharských damascénských růží a výběrových salátových okurek. Vůni i chuti dominuje tradiční jalovec a citrusové ovoce.
London Dry Gin obohacený o kurkumu, kardamon a mandarinkové kůry.
CHUŤ - Na patře je příjemně bylinková, s výrazným jalovcovým nádechem a tóny bobulovitého ovoce a exotického koření. VŮNĚ - Jemná ovocná vůně s tóny čerstvé citrónové trávy a kořeněným základem.
CHUŤ - Na patře komplexní chuť s výraznými citrusovými tóny s dominancí mandarinky a kyselou chutí brusinek a borůvek. VŮNĚ - Vůně čerstvých červených bobulí a tropického ovoce s lehkým nádechem jasmínu.
Vedle čtyř základních přírodních surovin (koriandr, jalovec, lékořice a andělika) použity i citrusy, díky kterým je No. 10 ještě svěžejší. London: čtyřnásobně destilován.
Vietnam. Tento gin je botanickou cestou po Vietnamu a obsahuje mimo jiné černý kardamom z hustých džunglí v severní části země, vzácný citrus zvaný buddhova ruka, který roste v hlavním městě Hanoi, saigonskou skořici z hor v centrální části země či lotosové květy z Mekongské delty.
Výrazné tóny jalovce a koriandru, které se snoubí se šťavnatými tóny borůvek a ostružin.
Oxley je unikátní gin s revolučním způsobem výroby. Na rozdíl od jiných ginů je Oxley vyroben inovativní studenou destilací při -5° C, která dokáže účinně přenést přirozenou chuť a aroma bylin do finálního produktu.
Prémiový japonský gin z Kyoto Destillery inspirovaný tradicí a samotným Japonskem. KI NO BI (v překladu „krása ročních období“) je vyroben z celkem jedenácti pečlivě vybraných rostlinných látek.
Naprostý unikát a luxus mezi giny. Ingredience z německého Schwarzwaldu, nádech exotické Indie, ale i britské tradice. Letitá receptura, dvojitá destilace obilí a třetí destilace se 47 bylinami.
Řemeslně vyráběný organický mezcal, který pochází ze San Luis del Rio. Je vyráběn z odrůdy agáve Espadín.
Vyroben z velkého množství rostlin, včetně slavného pelyňku z Pontarlier a zeleného anýzu a tajných bylin, které dávají absintu krásnou zelenkavou barvu.
Likér s vanilkovou chutí a vůní.
Likér s mentolovým aroma a chutí.
Likér z pravé višňové šťávy.
Jemná chuť Amundsen vodky a svěží chuť hruškové šťávy.
Jemná chuť Amundsen vodky a čerstvě vymačkané šťávy z melounu.
Vlajková loď značky a ikona kategorie tuzemáků. Na trh vyplul už v roce 1948. Nejprodávanější lihovinou v ČR..
Hořkobylinný likér vyráběný v Česku ze čtrnácti bylin z celého světa (tři z nich jsou české) podle utajovaného receptu již 90 let.
Kombinace bylinek a citrusových plodů.
Přes 200 let se vyrábí podle tajné receptury. Více než dvacet druhů bylin a koření.
Becherovka Original obohacená o jemnou chuť citrusových plodů.
Likér, který se vyrábí z cukrové třtiny a má sladkou kokosovou chuť.
Přísně utajovaná receptura z celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce. Podáváme LEDOVĚ NAMRAŽENÝ.
56 bylin jako Jägermeister a vyšší podíl zázvoru a kořene galangalu.
Likér z irských tradic. Mléko a whiskey.
Itálie. 40 ingrediencí vytváří lehce nahořklou chuť se stopou citrusů.
Spojení dvou symbolů Arménie - brandy a meruňky.
Rosolio di Bergamotto je likér vyrobený slavným italským barmanem Guseppem Gallem ze starého rodinného receptu. Je vyroben infuzí citrusové kůry, jako je bergamot, typický kalábrijský citrus, sicilský citron a další rostlinné látky.
Definovaný intenzivní chutí 3 nejdražších bylin světa. Šafránu, kardamomu a vanilky. 2,5× větší objem bylinné směsi oproti klasickému.
dle nabídky, bez umělých sladidel
Receptura vznikla jako lék na žaludeční potíže.
Bez cukru. Žádné kalorie a maximální chuť.
Slovo Mirinda znamená v esperantu "obdivuhodné, nádherné". Limonáda s pomerančovou příchutí.
Limonáda s citronovou příchutí bez kofeinu vyráběná v USA.
Legendární nealkoholický nápoj, který vychází z originální receptury Jacoba Schweppa z roku 1783.
Zázvorová příchuť, známá jako šampaňské mezi nealko nápoji.
pomeranč, jahoda, multivitamín, hruška, černý rybíz, jablko
100 % juice - ananas
zelený
dle nabídky
Oblíbené nealkoholické pivo,
které díky speciálnímu druhu
kvasinek zaručuje pravou chuť
piva.
Osvěžující nápoj z
nealkoholického piva s příchutí
pomela a grepu.
perlivá, jemně perlivá, neperlivá
dle nabídky, bez umělých sladidel
zázvorová, bezinková, malinová, grepová, mátová, rakytníková
Limety, třtinový cukr, máta, soda, led. Nealkoholické provedení nejznámějšího drinku. Vhodný i pro děti.
Oblíbené nealkoholické pivo,
které díky speciálnímu druhu
kvasinek zaručuje pravou chuť
piva.
Osvěžující nápoj z
nealkoholického piva s příchutí
pomela a grepu.
Nealkoholické polotmavé pivo, které v
sobě snoubí osvěžující kombinaci
chmelové hořkosti a chuť karamelových
sladů.
dle nabídky, bez umělých sladidel
Toma ovocný nápoj dle výběru namíchaný s vodou.
Není známo, odkud zázvor přesně pochází. Občas se uvádí, že byl nejdříve pěstován na jihu Číny, odkud pronikl do Indie. Zázvor má velkou léčivou sílu.
„Před heřmánkem smekni a před bezem klekni“ nebo „Je lékem proti devíti nemocem a je považován za bylinu magickou“.
Pokud hledáte přírodní zázrak, který si hravě poradí s celou řadou zdravotních potíží, pak určitě vyzkoušejte maliny. Maliny pomáhají při chřipce a nachlazení, tlumí horečku a mají velice kladný vliv na imunitu.
Grapefruit je subtropický citrusový strom známý pro své poměrně velké, kyselé až polosladké, poněkud hořké plody. Grapefruit je hybrid citrusů z Barbadosu.
Máta je považována za rostliny léčivé, kořeninové i aromatické. Mají prospěšné účinky na lidský organismus.
Rakytník je vysoce ceněná bylina, pro svůj obsah vitamínů, minerálů i aminokyselin a silic.
s citronem a mátou
Čepovaný cider s vyváženou jablečnou chutí díky ideální kombinaci sladkých a kyselých jablek.
dle nabídky
červené, bílé
4cl tuzemák, horká voda, citron
4cl griotka, horká voda, citron
Kávu podáváme s mlékem /A7/ a vodou. Uvedené kávové nápoje rádi připravíme i v bezkofeinové variantě. Nabízíme možnost vzít si kávu s sebou.
Zkráceně turek je česká a slovenská varianta kávy připravovaná zalitím a spařením mleté zrnkové kávy vroucí vodou.
20 až 22 ml
25 až 35 ml
Espresso Doppio je dvojité espresso - poměrně silná káva.
Espresso s mléčnou pěnou bez mléka.
Espresso prodloužené horkou vodou.
Nejoblíbenější kávový nápoj. Espresso s vyšlehaným mlékem.
Horké mléko s vrstvou espressa doplněné mléčnou pěnou.
Espresso se šlehačkou. Historicky se do města Vídně dostala káva po neúspěšném obléhání města Turky.
Lidově jen alžír je kávový nápoj připravovaný z espressa, šlehačky a vaječného likéru (2 cl).
Zmrzlina, espresso, šlehačka.
Frappé není „studená káva s mlékem“, ale ledová našlehaná káva.
Espresso s Crodinem a pomerančem na ledu.
Espresso s tonicem a citronem na ledu.
U doplňkového sortimentu jsou alergeny a gramáž uvedeny na obalu výrobce.
Naše provozní
pondělí | úterý | středa | čtvrtek | pátek | sobota | neděle |
---|---|---|---|---|---|---|
11:00 - 00:00 | 11:00 - 00:00 | 11:00 - 00:00 | 11:00 - 00:00 | 11:00 - 01:00 | 11:00 - 01:00 | 11:00 - 23:00 |